Lähihoitajan keikkatyö, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntäsi?

Haemme keikkailevia lähihoitajia Iitissä sijaitsevaan Ehtookotiimme vahvistamaan hoivatiimiämme! Keikkailevana lähihoitajana olet tarvittaessa töihin kutsuttava eli pääset vaikuttamaan omiin työaikoihisi ja voit työskennellä oman aikataulusi mukaan. Etsimme nyt vahvistusta sekä ympärivuorokautisen hoivan että kotihoidon puolelle, joten kerrothan hakemuksessasi kumpi kiinnostaa sinua enemmän.

Iitin Ehtookodin kolme taloa, Maijala, Osmola ja Erkkilä/Ilona, muodostavat yhdessä viihtyisän ja rauhallisen ympäristön, jossa on välittävä ja mutkaton tunnelma. Ryhmäkoti Erkkilässä on 11 ryhmäkotiasuntoa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ja yhteisökoti Iitin Ilonassa tarjotaan ryhmämuotoista palveluasumista. Ilonassa on 8 yhden hengen asuntoa ja 2 esimerkiksi pariskunnalle tai sisaruksille sopivaa asuntoa. Maijala ja Osmola toimivat vuokra-asuntoina, joihin on saatavilla hoivapalveluita asukkaan oman tarpeen mukaan. Lisää Ehtookodin kokonaisuudesta voit lukea täältä https://yrjojahanna.fi/kohteet/iitin-ehtookoti/.

Iitin Ehtookoti sijaitsee Kausalassa. Meille on matkaa Kouvolasta 20 km (autolla n. 25 min) ja Lahdesta 40 km (autolla n. 40 min).

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotesuoja on tarpeen. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 14,50 €/t - 15,68 €/t.

Jäikö jokin mietityttämään? Kodin johtaja Sari Karo vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 040 848 3999 tai sähköpostitse sari.karo@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 13.10.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4966180-lahihoitajan-keikkatyo-ehtookoti