Taloussuunnittelija, Rajavartiolaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme taloussuunnittelijaa, joka vastaa osaltaan Rajavartiolaitoksen vaativien hankkeiden (esimerkiksi vartiolaiva ja ilma-alusten hankinnat) kulujen oikeellisuudesta ja kirjanpidon tarkastamisesta sekä maksutositteiden laatimisesta ja laskujen käsittelystä. Tehtävään sisältyy taloushallinnon ulkomaankaupan tehtäviä. Taloussuunnittelija vastaa myös maksuaikakorttikulutapahtumien oikeellisuuden ja kierron valvonnasta M2-järjestelmässä, henkilöstön ohjeistuksesta ostotapahtumiin liittyen taloushallinnon näkökulmasta sekä kyseisen prosessin kehittämiseen osallistumisesta.

Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluu edellisten päätehtävien lisäksi vastuu ammatinharjoittajien YEL/MYEL -vakuutusmaksuprosessin ohjauksesta ja kehittämisestä taloushallinnon näkökulmasta sekä prosessiin liittyvistä menettelyistä huolehtiminen ja tarkastaminen. Hän vastaa myös Handi-järjestelmän ostajakäsittelyyn tulevien hankintapyyntöjen käsittelystä ja tilaajien ohjaamisesta.

Taloussuunnittelija osallistuu tehtäväalueensa liittyvien ohjeiden valmisteluun, ohjaus-, neuvonta- ja koulutustehtäviin, sektorin virkapostin käsittelyyn, automaation kehittämiseen sekä Rajavartiolaitoksen kirjanpito- ja tilinpäätöstehtäviin. Tehtävään sisältyy työparina toimivan taloussuunnittelijan sijaisuus.

Taloussuunnittelija pitää yhteyttä hankkeiden toimittajiin, kehittämis- ja järjestelmäpäälliköihin, hankintapyyntöjen tekijöihin sekä valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskukseen Palkeisiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7291/fi_FI