Vastaava ohjaaja, Poutapolku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vastaavaa ohjaajaa Nurmijärvellä tammikuussa 2025 avattavaan sijaishuollon erityisyksikköön Koivulammiin.

Koivulammi tulee tarjoamaan kodinomaisen kasvupaikan ja kodin seitsemälle sijaishuollon erityislaitospalveluja tarvitsevalle lapselle ja nuorelle. Koivulammissa lapsen hyvinvointi ja kuntoutus on kaiken toiminnan keskiössä. Koivulammin arki tulee rakentumaan vahvan kiintymyssuhde- ja traumatyöskentelyn ympärille.

Koivulammi sijaitsee Nurmijärven kauniissa maalaismaisemassa vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, aivan Hämeenlinnanväylän varrella.

Valittujen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote.

Etsimme sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinnon omaavaa ammattilaista, joilla on työkokemusta lastensuojelun kentältä.

Pääset mukaan rakentamaan aivan uutta yksikköä. Vastaava ohjaaja on osa asiakastyön tiimiä. Tämän lisäksi työnkuvaan kuuluu Koivulammin arjen suunnittelu ja toteutus yhdessä yksikönjohtajan kanssa.

Arvostamme erilaisia persoonia. Työotteesi on iloinen, reipas ja osaava. Asiakaslähtöinen ajattelu ja kohtaava työote ovat työsi peruselementtejä. Työn keskiössä on tiimin ja lasten hyvinvointi. Hyvinvoiva tiimi on avain lasten hyvinvointiin. Vastaavalta ohjaajalta vaaditaan joustavaa ja positiivista työotetta. Sijaishuollon arki on nopeatempoista, joten työ vaatii joustavuutta ja heittäytymiskykyä arjen muuttuviin tilanteisiin.

Avaamme uutta yksikköä, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yksikön erityisosaamisen ja arjen rakentumiseen. Ajokortti on edellytyksenä työn hoitamisessa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Vastaava ohjaaja ja tekee tiivistä yhteistyötä yksikönjohtajan ja aluetta luotsaavan yrittäjän kanssa. Työhön kuuluu myös päivystämistä.

Keskustelemme avoimesti, tarvitsemme erilaisia mielipiteitä ja vahvuuksia. Uskomme empatiaan ja huumoriin, johtamiseen ilman hierarkiaa. Pidämme lupauksemme, meillä kaikki ovat tasa-arvoisia.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (G26+ vastaavan ohjaajan tehtäväkohtainen lisä) ja mittavat työsuhde-edut. Haluamme nauttia yhteisistä työvuosista ja kerryttää niitä lisää, yhdessä. Olethan yhteydessä, jos arvomaailmamme kohtaavat.

Ole ripeä, aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://poutapolku.fi/rekrytointi-vastaava-ohjaaja-koivulammi/