Lähihoitaja, Peurunka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitajaksi Peurunkaan

Peurunka on hyvän olon keskus Peurunka -järven rannalla, ja yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista sekä johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista. Peurungassa vierailee vuosittain noin 300 000 asiakasta ja meillä työskentelee yli 100 eri alojen ammattilaista. Kaunis keskisuomalainen luontoympäristö ja monipuoliset palvelut tarjoavat upeat puitteet rentoon tai aktiiviseen lomailuun sekä erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Peurungassa on luonnostaan hyvä olla!
Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

Vahvistamme ammattilaisten joukkoamme ja etsimme joukkoomme tarvittaessa töihin kutsuttavaa lähihoitajaa eri pituisiin sijaisuuksiin tai lisätyön tarpeisiin.
Päätehtävänä on kuntoutusasiakkaiden avustaminen ja kuntouttava hoitotyö. Työ on pääasiallisesti kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja, myös vkl-työtä), mutta voi toisinaan sisältää myös yövuoroja

Toivomme sinulla olevan
-hyvät vuorovaikutustaidot ja ihmisläheinen, kuntouttava työote
-innostunut, itseohjautuva ja vastuullinen työskentelytapa
-voimassa oleva EA1 -koulutus

Meillä on erinomaiset henkilöstöedut ja liikuntamahdollisuudet, kuten ilmainen kylpylän- ja kuntosalinkäyttöetu, työsuhdepolkupyöräetu, ilmaiset parkkipaikat sekä hyvät henkilökunta-alennukset kaikista palveluistamme ja monipuolisista tapahtumistamme. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukainen lähihoitajan tutkinto sekä ajantasainen lääkehoidon osaaminen (LOVE/LOP). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riikka.laulaja@peurunka.fi