Päähovimestari (Lounas), BRONDA, W-Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Brondassa matkaamme modernin brasserieruoan ääreen, keskelle Espanjan, Italian ja Ranskan makumaailmaa. Päähovimestarina toimit ravintolan esihenkilötiimissä ravintolapäällikön alaisuudessa ja vastaat asiakaspalvelun sujuvuudesta sekä laadusta ja salitiimin työn organisoinnista. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavista ravintola-alan esihenkilötehtävistä, lämmintä palveluasennetta sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja. Tärkein avain työssä onnistumiseen on kuitenkin aito halu työskennellä ihmisten parissa sekä intohimo tuotettamme kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, monipuolisia tiimityöskentelytaitoja sekä vahvaa halua menestyä ravintola-alalla. Toivomme, että sinulta löytyy halua kehittää niin omaa osaamistaan kuin ravintolan toimintaa sekä kykyä johtaa omalla esimerkillä. Päähovimestarille koulutamme päällikkötasoisia työtehtäviä, joten pesti on myös hyvä ponnahduslauta vastuullisimpiin tehtäviin. Arvostamme erityisesti halua kehittää niin omaa osaamistaan sekä kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

TARJOAMME SINULLE

-Monipuolisen työympäristön vakaalla henkilöstöpohjalla.
-28003000 € kuukausipalkan, kokemuksesi mukaan.
-Henkilöstöedut, jotka ylläpitävät henkilökuntamme hyvinvointia ja tukevat ammatillisessa kehityksessä.
-Vahvan taustaorganisaation tuen ja aktiivisen oppimisen yhteistyökumppaneidemme kanssa.
-Alennukset sisarravintoloissamme ja konsernin muissa ravintoloissa.

Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos koet vastauksen olevan kyllä, niin odotamme innolla yhteydenottoasi! Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen work@w-restaurants.fi. Haku päättyy 15.10.2024, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis lähettää mahdollisimman pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/bw-restaurants-paahovimestari-lounas-bronda-sdsuu-18574067