Sommelier / viinivastaava, Gaijin, W-Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tiimiimme sitoutunutta, ammattitaitoista ja innovatiivista henkilöä. Työtehtävissä toimitaan myös esihenkilönä / vuoropäällikkönä, joten kokemus esihenkilötehtävistä on suotavaa. Hakijalta edellytämme vähintään neljän vuoden työkokemusta ravintola-alalta, monipuolista ammattitaitoa, vahvaa asiakaspalveluosaamista sekä jämäkkää asennetta. Itse sommelierin koulutus ei ole pakollista, mutta kokemus sommelierin työstä on ehdoton etu hallitessa ravintolan valikoimaa ja volyymia. Gaijinin tuotevalikoima on eksoottinen sisältäen mm. Suomen laajimman sakevalikoiman, joten tämän ravintolan juomavastaavan roolissa pääset opiskelemaan myös paljon uutta.

Työssä pääset näköalapaikalla kehittämään poikkeuksellista konseptia, menestyvässä ja dynaamisessa yrityksessä. Kätesi ovat vapaat tarjolla olevan tuotevalikoiman osalta ja pääset tekemään yhteistyötä maan parhaiden tavarantoimittajien kanssa. Intohimo ruokaa ja viinejä kohtaan, innovatiivisuus sekä rohkeus tuoda esille uusia ideoita ovat tärkeimmät odotuksemme.

Jos viinistä puhuminen sujuu kuin runot Runebergillä, rakastat asiakaspalvelua ja nautit muun henkilökunnan opastamisesta, olet etsimämme henkilö. Tärkeimpiä työnkuvaan liittyviä tehtäviä ovat mm. varastonhallinta, viinivalikoiman päivittäminen ja henkilökunnan kouluttaminen sekä tietenkin asiakaspalvelu. Sommelier on paikalla silloin, kuin asiakkaatkin, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

TARJOAMME SINULLE

-Monipuolisen työympäristön vakaalla henkilöstöpohjalla.
-31003400 € kuukausipalkan, kokemuksesi mukaan.
-Henkilöstöedut, jotka ylläpitävät henkilökuntamme hyvinvointia ja tukevat ammatillisessa kehityksessä.
-Vahvan taustaorganisaation tuen ja aktiivisen oppimisen yhteistyökumppaneidemme kanssa.
-Alennukset sisarravintoloissamme ja konsernin muissa ravintoloissa.

Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos koet vastauksen olevan kyllä, niin odotamme innolla yhteydenottoasi! Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää meilitse osoitteeseen work@w-restaurants.fi. Haku päättyy 15.10.2024, Työt alkavat sopimuksen mukaan mutta mahdollisimman pian. Hakemus kannattaa siis lähettää N.Y.T. nyt!

Kampai!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/bw-restaurants-sommelier-viinivastaava-gaijin-sdsuu-18574097