Baarimestari, Goldfish, SW-Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kultakalan korttelissa sijaitseva Goldfish on mielestämme täydellinen baari. Keskellä kaikkea, mutta silti muutaman askeleen päässä sykkeestä. Kellaritason ikkunoista näkee ulos, mutta sisällä hämärässä kaikki tapahtuu kuin salassa. Pehmeät sohvat kutsuvat unohtumaan keskusteluihin ja koska meiltä saa myös ruokaa, ei ole mikään kiire eteenpäin. Goldfish on täyden palvelun baari. Osaamme tehdä loistavia cocktaileja ja luoda uusia, kiinnostavia makuyhdistelmiä, mutta samalla meiltä saa hanasta Guinnessia. Samppanja on aina kylmää ja niitä viinejä, joita meidän kaapissa ei ole, kipaistaan nopeasti The Grandin kellarista.

Valmistamme kaikki cocktailimme aina tuoreista raaka-aineista käsityönä ja uutamme juomiin maut aina itse aidoista marjoista, yrteistä, hedelmistä ja kasviksista.

MITÄ ETSIMME?

Ravintola-alan ammattilaista, jolla on monipuolista kokemusta cocktail-baarissa ja ruokaravintoloissa työskentelystä. Sinulla on intohimoa, näkemystä ja intoa luoda uutta. Omaat lämpimän palveluasenteen ja haluat ylittää vieraidemme odotukset. Osaat kuunnella asiakkaiden toiveita ja auttaa heitä valitsemaan tilauksensa juomatietoutesi avulla. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tarpeellinen Baarimestarin monipuolisessa tehtävässä.

MITÄ TARJOAMME

Paikan Korkeavuorenkadun ravintolakokonaisuuden huipputiimissä ravintolapäällikön alaisuudessa. Tyylikkäät ja toimivat puitteet visioidesi toteuttamiseen. Baarimestarina pääset mukaan rakentamaan kausittain vaihtuvat cocktail-listat parhaita tarjolla olevia raaka-aineita hyödyntäen. Haluamme tuoda kansainvälisiä vaikutteita maailmalta toimintaamme ja tuotteisiimme, ja siksi kannustammekin jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

TARJOAMME SINULLE LISÄKSI

-Monipuolisen työympäristön vakaalla henkilöstöpohjalla.
-14,0015,50 e tuntipalkan, kokemuksesi mukaan.
-Henkilöstöedut, jotka ylläpitävät henkilökuntamme hyvinvointia ja tukevat ammatillisessa kehityksessä.
-Vahvan taustaorganisaation tuen ja aktiivisen oppimisen yhteistyökumppaneidemme kanssa.
-Alennukset sisarravintoloissamme ja konsernin muissa ravintoloissa.

JA SITTEN HAKEMAAN!

Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos koet vastauksen olevan kyllä, niin odotamme innolla yhteydenottoasi! Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen work@w-restaurants.fi. Haku päättyy 15.10.2024, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis lähettää mahdollisimman pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/sw-restaurants-baarimestari-goldfish-sdsuu-18574104