Asiakasneuvoja talvisesonkiin, Rovaniemi, Rovanie, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Välitämme niin viestejä, paketteja kuin merkityksiäkin, jopa unelmia - sähköisesti ja fyysisesti. Uudistuvaa Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme asiakkaallemme asiakasneuvojia joulun sesonkiin 31.1.2024 saakka. Työt alkavat marraskuun alussa kahden viikon perehdytysjaksolla, jossa saat hyvät valmiudet työssä menestymiseen. Perehdytysjakson jälkeen, kun työ hoituu itsenäisesti sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Etsimmekin nyt sinua, asiakaspalvelun monitaituria. Työhön vaaditaan aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä eri kanavien parissa, jossa erityisesti palvelu puhelimitse katsotaan eduksi. Haluat palvella asiakkaat aina alusta loppuun saakka lämminhenkisesti, etkä hätkähdä kiperiäkään kysymyksiä. Osaat tehdä nopeita ratkaisuja, etkä pelkää toimia itsenäisesti työssäsi.

Asiakasneuvojan työnkuvassa käytetään monia eri tietojärjestelmiä, joten toivomme sinulla olevan kokemusta erilaisten järjestelmien ja sähköisten asiointikanavien käytöstä. Osaat etsiä tietoa tehokkaasti hyödyntäen eri kanavat sekä soveltaa hankkimaasi tietoa käytäntöön nopeasti.

Työ on kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat asiakaspalvelun aukiolojen mukaan klo ma-pe 8-20 sekä myös lauantaisin aukioloaikojen mukaan. Olethan siis valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Toimisto sijaitsee Rovaniemen ytimessä koskikadulla. Perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä joustavasti hybridimallissa hyödyntäen myös etätyömahdollisuuden.

Työn kesto: 4.11.2024 - 31.1.2024
Viikoittainen työaika: Kokoaikainen 37,5 tuntia / viikko
Tuntipalkka: 13,72 € / tunti
Työn luonne: Hybridi (mahdollisuus etätyöskentelyyn)
Kielivaatimukset: Suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
Hakuaika päättyy: 13.10.2024

Mikäli koet olevasi oikea henkilö asiakasneuvojan työtehtävään, niin älä epäröi laittaa hakemustasi tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työstä voit tiedustella arkisin klo. 8-16 välillä:
Mari Lahtinen, mari.lahtinen@bolt.works, puh. 050 4018 134
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1449702