Ravintolatyöntekijä, Tahko, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talvikaudella mikään päivä ei ole samanlainen. Työssäsi kohtaat iloisia laskettelijoita, nautit mahtavista talvimaisemista sekä tunnet ainutlaatuisen tunnelman keskellä iloa, kiirettä ja yhdessäoloa.

Etsimme nyt asiakasyritykseemme talvikaudelle ravintola-alan moniosaajaa Tahkolle sekä Nilsiään

Mitä tehtävä sisältää?

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti kaikki ravintolapuolen työt. Työtehtävät pitää sisällään salin puolella kassatyöskentelyä, alkoholinmyyntiä sekä tarjoilua ja keittiönpuolella annosten valmistamista sekä keittiön muita avustavia töitä. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen ravintola-alalta, mutta kaikkea ei tarvitse osata sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön, katsomme eduksesi englannin kielen taidon.

Työ on määräaikainen talvikauden ajan ja tunteja on tarjolla kokoaikaisesti. Työpisteesi vaihtelee yrityksen toimipisteiden välillä Nilsiässä sekä Tahkolla, joten hakijoilta odotamme valmiutta työskennellä molemmissa yrityksen kohteissa.

Asiakasyritys sijaitsee Nilsiän sydämessä sekä talvikauden ajan Tahkolla aivan rinteiden juuressa. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman ravintola- ja catering-palveluita. Yrityksessä on tarjolla maukas lounas sekä maistuvia annosruokia ja pientä purtavaa. Tahkovuorella sijaitseva piste palvelee laskettelijoita ja ulkoilijoita talvikaudella.

Mitä odotamme hakijoilta?

Hygienia- sekä anniskelupassia
     Täysi-ikäisyyttä sekä auton käyttömahdollisuutta
     Oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta
     Kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä

Mitä tarjoamme sinulle?

Kokoaikaisen työn talvikaudelle
     Monipuolisen työnkuvan jossa pääset kehittämään osaamistasi
     Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa

Miten prosessi etenee?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta kerro osaamisestasi lisää jättämällä hakemuksesi ja cv:si. Olemme sinuun yhteydessä haastatteluiden merkeissä.

Jos mieleesi heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä Anniin puh. 040 196 2099

Jätä työnhaku meidän huoleksemme

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/2555838