Ravintolatyöntekijöitä Ravintolamaailma Tornio, O, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
TORNIO

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ Ravintolamaailma Tornio
Odotettu ja toivottu Ravintolamaailma avaa ovensa marraskuussa 2024 Prismakeskuksen yhteyteen Tornioon. Nyt etsimme täysi-ikäisiä RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään vakituisesti uuteen ravintolakokonaisuuteen. Työtunneissa on joustoa hakijan elämäntilanne huomioiden, 30-90h/3vko. Aloitus työssä 19.11.2024 alkaen.

Ravintolamaailma on koko perheen konstailematon ja leppoisa ravintolakokonaisuus, joka muodostuu Pizza & Buffa -ravintolasta ja Presso-kahvilasta. Ravintolatyöntekijänä työskennellessäsi tarvitset innokasta ja energistä hymyä, kun palvelet asiakkaitamme pilke silmäkulmassa ja henkilökohtaisesti mutkattomassa ja kodikkaassa miljöössä. Pääset konseptiin loistavasti käsiksi laajalla kahden viikon perehdytyksellä, emmekä vaadi esimerkiksi aikaisempaa osaamista pizzan valmistuksesta.

Ravintolatyöntekijä on monitaituri, joka paistaa pullat ja pyöräyttää herkulliset pizzat sekä palvelee asiakkaat niin kassalla kuin ravintolasalissa. Perehdytämme tehtäviin huolellisesti, ja pääset työskentelemään taitavan ravintolapäällikkö Jennin tiimin turvallisessa huomassa.

Olet etsimämme henkilö, jos,
haluat tehdä työtä ihminen ihmiselle -palvelualttiudella
sinulla on hymy herkässä, ja olet luonnostasi siisteyden puolesta puhuja
olet parhaimmillasi hektisessä työympäristössä, ja haluat tehdä monipuolisia tehtäviä vuoron aikana
vuorotyö käy arkeesi ja sinulla on mahdollisuus myös viikonloppuvuoroihin.

Pääset työskentelemään uutuutta hohtavassa ravintolassa, ja meiltä saat ison talon loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Eduista voit lukea lisää TÄÄLTÄ. Osuuskauppa Arinalla on kattavat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella. Ravintolatyöntekijän palkka perustuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaan työehtosopimukseen. Olet myös kannustavan tulospalkkion saaja, palkanpäälle jopa 1,30€ per tehty työtunti!

Lisätietoja tehtävästä ravintolapäällikkö Jenni Ylitulkkila
 p. 044 788 5040.

Hae heti tai viimeistään 6.10.2024 mennessä.Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.

ME LAITAMME. NAUTI SINÄ.Meri-Lapin Prismakeskuksissa uusia ravintolapalveluita
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-TORNIO/Ravintolatyntekijit-Ravintolamaailma-Tornio--Osuuskauppa-Arina_R-29333