Rakennustarkastaja, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaasa tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön asukkailleen ja työntekijöilleen - ja nyt tarjolla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa ja kehittämässä tätä merellistä ja kansainvälistä kaupunkia!

Haemme rakennustarkastajaa johtamaan rakennusvalvonnan tulosaluetta. Rakennustarkastajana vastaat laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön edistämisestä sekä kaupunkilaisten palvelemisesta.

Tehtäviisi kuuluvat rakennus-, toimenpide- ja purkuluvista päättäminen. Toimit rakennus- ja ympäristölautakunnalle esittelijänä merkittävissä rakennus- ja purkuluvissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvatrantarakentamisen,suunnittelutarveratkaisujen ja asemakaavasta poikkeamisien valmistelunjohtaminen. Valmistelua tehdäänyhteistyössä kaavoituksen asiantuntijoiden kanssa.

Rakennusvalvonnan tulosalueen johtajana, vastaattoiminnan kehittämisestä ja johtamisestasekä myös uuden 1.1.2025 voimaan tulevan Rakentamislain edellyttämien muutosten jalkauttamisessa toimintaan. Esihenkilönäsi toimii kaupunkiympäristön toimialajohtaja.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa rakennusalalta sekä riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Arvostamme myös hyvää perehtyneisyyttä ja kokemusta rakennusvalvonnasta ja -tarkastuksesta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tämän lisäksi arvostamme:
- Riittävää kokemusta talous- ja henkilöstöjohtamisen tehtävistä
- Kehittämisotetta ja ratkaisukeskeistä otetta työssä
- Hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
- Tuntemusta kunnallishallinnosta
- Näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta
- Englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen yhdessä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Saat osaavan työyhteisön tuen, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia tarjoamalla muun muassa työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Tehtävän kokonaispalkka on 6647,55€ / kk.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut valituille hakijoille viikoilla 42 - 43.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-04-9-24/fi_FI