Kunnossapitoasentaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Akaaseen kunnossapitoasentajaa kokoaikaiseen työhön.

Tehtävässä toimit tärkeässä osassa tehtaan toimintaa ja työnkuvasi koostuu erilaisista huolto-, kunnossapito- ja prosessin ylläpitotehtävistä (mm. koneiden asennus-, huolto- ja korjaustyöt). Tehtävässä suoriutumiseen toivomme aikaisempaa kokemusta kunnossapito- ja/tai asennustehtävistä.

Kunnossapito toimii asiakkaan tiloissa kolmessa vuorossa arkipäivisin, työvuorot klo. 6-14, 14-22 ja 22-06.

Hakijoilta toivotaan:

- mekaanisen asentajan kokemusta tai siihen liittyvää koulutusta
- hyvää ongelmanratkaisukykyä ja rohkeutta tarttua itsenäisesti työhön
- vastuuntuntoista ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- valmiutta työskennellä 3-vuorossa

Työpaikka ei sijaitse julkisen liikenteen reittien varrella.

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät Elintarvikealan työehtosopimuksen mukaan, palkkaus kokemus huomioiden 11,36 - 14,66 €/h + lisät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa alle olevasta linkistä, täytä hakijaprofiilin tiedot ja liitä mukaan CV/hakemuskirje. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

Lisätietoja hakuprosessista:

Aino-Maria Malin, HR-konsultti
aino-maria.malin@eezy.fi

Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/570740798