Vastaanottovirkailija, Radisson Blu Oulu, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastaanottovirkailijaksi Radisson Blu Ouluun
Hotelli, joka tekee kaiken mahdolliseksi.

Mahdollisuuksien hotelli loistavalla sijainnilla, josta on kauniit näkymät Pohjanlahdelle. Tunnelma Radisson Blu Hotel Oulussa on vuoden ympäri viihtyisä ja kokemuksiin ja elämyksien kehittämiseen panostetaan jatkuvasti. Hotellin työilmapiiri kannustaa oma-aloitteisuuteen ja aktiivisuuteen, mikä tekee yhteishengestä kannustavan ja lämminhenkisen.

Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Olet iloinen ja reipas, positiivisesti asioihin suhtautuva asiakaspalvelun ammattilainen, joka haluaa jättää vieraille muistijäljen. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja viihdyt ympäristössä, jossa yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Iloista, reipasta ja positiivista asennetta
Hyviä tiimityöskentelytaitoja
Joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Aikaisempi kokemus vastaanoton työstä sekä Opera-järjestelmästä ovat eduksi
Kykyä työskennellä vaihtelevassa vuorotyössä.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi
Sokotelin ammattitaitoisen työyhteisön tuen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedutostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
kattavat työterveyspalvelut
normaalia laajemman vakuutusturvan

Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet
Työtehtävä on vakituinen ja työaika on 80h/3vko. Aloitus sopimuksen mukaan.
Jos innostuit, täytä hakemus viimeistään 1.10.2024. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten ethän aikaile. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Karvola sähköpostitse tarja.karvola@sok.fi.

Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.

Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoit Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-HOTEL-OULU/Vastaanottovirkailija--Radisson-Blu-Oulu_R-29324