Tiedottaja, Suomen Metsästysmuseo ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme museon viestinnästä vastaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu Metsästysmuseon markkinoinnista ja mainonnasta vastaaminen, museon tapahtumien suunnittelu ja markkinointi sekä museo-opastukset. Tehtävien hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä, laajaa digiosaamista, visuaaliset ja graafiset taidot sekä tekstin tuottaminen ovat työssä tärkeitä. Hyvä kielitaito (ruotsi, englanti) ja museologian opinnot ovat eduksi.

Edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Suomen Metsästysmuseo tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa työtään. Museo on mukana Erä- ja luontokulttuurimuseo hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda uusi, valtakunnallinen eränkäyntiä ja luontokulttuuria esittelevä museo.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen: pekka.allonen@metsastysmuseo.fi 14.10.2024 mennessä. Palkka määräytyy PALTA ry:n työehtosopimuksen I.3. palkkaluokituksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.1.2025. Lisätietoja tehtävästä antaa tp. museonjohtaja Pekka Allonen, puh. 045 170 1585 ke 25.9. klo 13 - 15 ja to 3.10. klo 13 - 15. Suomen Metsästysmuseon toimintaan voi tutustua kotisivuilla: www.metsastysmuseo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pekka.allonen@metsastysmuseo.fi