Vastaava sairaanhoitaja ja sairaanhoitajia, Huhtihovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastaava sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja, sopisitko joukkoomme Huhtihovi Vesalankylään?

Huhtihovi on arvostettu, paikallinen ikääntyneiden asumispalveluja tarjoava yritys. Haemme nyt vastaavaa sairaanhoitajaa sekä kahta sairaanhoitajaa uuteen, joulukuussa avattavaan hoivakotiimme Turkuun. Lue alta lisää meistä, ja tartu tilaisuuteen täyttämällä lyhyt kyselymme!

Huhtihovi Vesalankylä on ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista ja lasten päivähoitoa tarjoava kohde, joka avaa ovensa Turun Vesalankadulla joulukuussa 2024. Hoivakodissa on yhteensä 57 asukashuonetta ikääntyneille, jotka kaikki toteutetaan yhteen tasoon. Lisäksi saman katon alla tulee toimimaan lasten ryhmäperhepäiväkoti, jonka toiminnasta vastaa erillinen perhepäivähoidon yritys. Ikäihmisten tarpeiden mukaan suunniteltuun hoivakotiimme toteutetaan asukashuoneiden lisäksi monipuoliset yhteiset tilat, oma keittiö, saunatilat, useampi katettu ja esteetön terassialue sekä kauniisti viimeisteltyjä piha-alueita matalan kynnyksen ulkoilun mahdollistamiseksi. Iloa ja vilskettä pihapiiriin tuovat ryhmäperhepäivähoidon lapset, jotka jakavat yhteisen piha-alueen vanhustemme kanssa.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit lääkehoidon vastuuhenkilönä ja toimit hoitotyön asiantuntijana vastaten hoitotyön laadusta. Vastuullesi kuuluu hoitotyön operatiivinen organisointi, ohjaus ja arviointi.Sairaanhoitajana osallistut hoitotyöhön, toimit asiantuntijana lääkehoidossa, sairaanhoidollisissa toimenpiteissä sekä lääkärinkierroilla.Koska kyseessä on uusi hoivakoti, on tärkeää, että olet valmis osallistumaan toiminnan kehittämiseen omien vahvuuksiesi pohjalta. Odotamme sinulta työyhteisö- ja ammattitaitoa sekä luottamusta ja arvostusta vanhustyötä kohtaan.Tarjoamme aidon mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja päästä vaikuttamaan hoivakodin arkeen ja toimintatapoihin ihan toiminnan alusta asti. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta mahdollisesti myös satunnaisesti ilta ja/tai viikonlopputyötä.

Huhtihovi Vesalankylän johtaja Kaisa omaa pitkän kokemuksen sekä hoitotyön johtamisesta, että työstä sairaanhoitajana vanhusten kanssa. Kaisa kuvailee itseään positiiviseksi, joustavaksi, rauhalliseksi ja kuuntelevaksi ja hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Hän arvostaa työntekijöiden osaamista ja haluaa olla heidän tukenaan, jotta he pystyvät tekemään työtään parhaalla mahdollisella tavalla. Kaisan näkemys on, että työyhteisö tekee parasta mahdollista työtä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi, kun työntekijät voivat hyvin ja kun jokainen on sitoutunut yhteiseen tavoitteeseen. Tätä työtä tehdään yhdessä!

Huhtihovissa tarjoamme sinulle muun muassa:
Reilun, osaavan ja kuuntelevan esihenkilön tue
Ammattimaisen ja kannustavan työilmapiirin
Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin
Toimivan työterveyshuollon (Mehiläinen) sekä kattavan sairaskuluvakuutuksen
Kulttuuria, liikuntaa ja hyvinvointia mahdollistavan ePassin
Säännöllisen hieronnan työpaikalla
Aktiivista tyhy-toimintaa, kuten kuukausittaiset pizzaperjantait, pikkujoulut, kesäjuhlat ja muut arjen kivat muistamiset

Mikäli haluat tehdä merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa, osaavassa työporukassa, klikkaa "Hae nyt" ja hae mukaan joukkoomme!

Tutustu tarkemmin toimintaamme www.huhtihovi.fi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja antaa arkisin palvelujohtaja Ami Ilmanen, puh. 040-1990432 tai sähköpostitse ami.ilmanen@huhtihovi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/581a4f64-35a9-42cf-9fc7-623d034ede99