Ohjaaja (lähihoitaja), Ykköskoti Riihilehto, Nurm, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ohjaajaa / lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Riihilehtoon, Nurmijärvelle

Mihin tulet töihin?
Ykköskoti Riihilehto on 18 paikkainen ympärivuorokautinen asumisyksikkö kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Toimimme avarissa luonnonläheisissä tiloissa Nurmijärven palvelujen äärellä.

Mitä pääset tekemään?
Ohjaajana/lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä ohjaus- ja hoitotyötä sekä kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme säännöllisesti erilaisia retkiä ja aktiviteetteja asukkaillemme. Yksikössämme pääset toteuttamaan omaohjaaja työskentelyä, kuntouttavaa työotetta ja yksilöllistä hoidon suunnittelua.
Yksikössämme on yöhoitajat, joten työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (mahdollisuus myös tehdä satunnaisesti yövuoroja).

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija. Yksikössämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut mielenterveystyöstä. Mielenterveys- ja päihdetyön osaaminen katsotaan eduksesi.

Miksi tulisit meille töihin?
Ykköskoti Riihilehdossa pääset osaksi pientä työyhteisöä, jossa töitä tehdään motivoituneesti toista tukien. Meillä Ykköskoti Riihilehdossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.
Olemme joustava työnantaja ja meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, kattavan työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.

Työ alkaa: 1.10.24 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ on 3-vuorotyötä
Tehtävä on kokoaikainen

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esihenkilö:
Mari Rantanen
0404873545
mari.rantanen2@mehilainen.fi

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää.

Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan. Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi.

Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Haarajoki-Paippistentie/Ohjaaja--lhihoitaja---Ykkskoti-Riihilehto--Nurmijrvi_R0032928/apply