Sosiaalityöntekijä, Työikäisten sosiaalipalvelut,, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaalityöntekijää työikäisten sosiaalipalveluihin Pöytyälle ja Auraan. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Riihikoskella.

Työikäisten sosiaalipalveluissa asiakkainasi ovat yli 18-vuotiaat vahvan tuen tarpeessa olevat asiakkaat, jotka ovat erilaisista syistä johtuen haasteellisessa elämäntilanteessa. Sosiaalityöntekijänä huolehdit asiakkaan tarpeita vastaavan sosiaalisen tuen ja palvelujen kokonaisuuden rakentamisesta. Toimit yhdessä asiakkaan kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten ja työikäisten sosiaalityön tiimin kanssa asiakkaan tilanteen parantamiseksi. Teet työtäsi paljon myös toimiston ulkopuolella eri verkostoissa, kotikäynneillä ja tarvittaessa työparityöskentelynä.

Toimit tiiviisti yhteistyössä työikäisten sosiaalipalveluiden johtavan sosiaalityöntekijän ja alueen muiden työikäisten palveluiden työntekijöiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta työikäisten sosiaalityöstä ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Lisäksi edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua. Muu kielitaito sekä alueen tuntemus katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön, mutta käytössäsi on myös työsuhde auto.

Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon ja työhön kuuluvien lakien hallintaa.

Sosiaalityöntekijän työssä eduksi katsotaan joustava, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot.
Toivomme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön ja positiivista asennetta. Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden ja työkokemuksen lisäksi henkilön soveltuvuuteen.

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja pidämme kiinni työajoista. Työnantajana tarjoamme vahvan tiimityöskentelyyn nojautuvan työympäristön, työnohjauksen ja mahdollisuuden etätyöhön sovitusti. Työajan voi suunnitella liukuvan työajan puitteissa.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tiimissämme työskentelee viisi sosiaalityöntekijää ja kahdeksan sosiaaliohjaajaa seitsemän kunnan alueella. Teemme tiiviisti työtä mielenterveys- ja päihdehuollon tiimin kanssa sekä sotetyöparityöskentely on jo vakiintunutta. Pääset mukaan kehittämään Varha -tasoisia työikäisten sosiaalipalveluita. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Pidämme kiinni säännöllisten asiakastiimien lisäksi siitä, että tapaamme koko tiimi kasvotusten yleisten asioiden tiimoilta.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kotitoimistosi on Riihikoskella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-973-24/fi_FI