Lähihoitaja, Saga Care Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Etsitkö monipuolista ja merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Saga Munkkiniemeen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Saga Munkkiniemi työpaikkana

Saga Munkkiniemi tarjoaa korkeatasoista palveluasumista senioreille kolmessa erillisessä palvelutalossa, joissa on yhteensä 264 kotia. Sijaitsemme viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Asukkaittamme tukena on ammattitaitoinen henkilökunta, johon haemme nyt vahvistukseksi lähihoitajaa.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti.

Olet vastuussa asukkaidemme perushoidosta, lääkehoidosta sekä kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Seniorimme asuvat omissa asunnoissaan, joten hoivatyö tapahtuu asukkaidemme omissa kodeissa.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Lisäksi keskustelemme mielellämme myös keikkatyömahdollisuuksista, mikäli voit tehdä myös arkivuoroja. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tutkintoa
- etenkin vakituisessa tehtävässä voimassa olevia lääkelupia, hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
- vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Tarjoamme sinulle edullisen aamiaisen ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Lisäksi työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyspalveluihin.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse: talon johtaja Mari Tamminen, p. 050 407 8521, mari.tamminen@sagacare.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sagacare.fi/jobs/4972972-lahihoitaja-saga-munkkiniemi