Ravintolapäällikkö Ravintola Stansvikiin!, Suomen Saaristoravintolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Saaristoravintolat Oy vastaa tällä hetkellä kahdesta ravintolakokonaisuudesta: Ravintola Stansvik Kruunuvuorenrannassa Helsingissä ja Ravintola Svartholm Loviisan edustalla. Tavoite on laajentaa toimintaa erityisesti saaristo- ja sesonkikohteisiin, uusia kohteita avataan vielä tämän vuoden puolella.

Etsimme nyt ravintolapäällikköä vastaamaan Ravintola Stansvikin ja Stansvikin kartanon päärakennuksen ympärivuotisesta ravintolatoiminnasta ja kehittämisestä. Vaatimuksena on kokemus ravintolan/ravintoloiden operatiivisen toiminnan johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta, hyvät esimiestaidot sekä kyky ratkaista ongelmia tiukoissa ja haastavissa tilanteissa. Kokin koulutus on soveltuva pohjakoulutus tehtävään.

Kokemus ja työskentely ravintolan keittiössä ja salissa/suorittavassa vuorossa on tarpeellista/kuuluu työn kuvaan. Lomia on mahdollista pitää pidempiä jaksoja enemmänkin talvisin kuin kesäsesonkina. Tehtäviin kuuluvat myös yksityistilaisuuksien suunnittelu ja tarjouspyyntöihin vastaaminen sekä muita monipuolisia kartanon töitä.

Tehtävä tulisi ottaa vastaan mahdollisimman nopeasti.

Mahdollisuus työsuhdeasuntoon kartanoalueelta. Työsuhde on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva ja ympärivuotinen.

Laita sähköpostia osoitteeseen tommi.korkala@stansvikinkartano.fi, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi - työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tommi.korkala@gmail.com