Myyntineuvottelija, Poppaset Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 10€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
POPPASET OY on Etelä-Karjalassa vuosia toiminut, Sanoman kanssa yhteistyötä tekevä telemarkkinointialan yritys. Toimimme Lappeenrannassa ja Imatralla.

Palkkaamme Imatran toimistolle nyt kaksi parasta hakijaa vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaisia paikkoja on vapaana. Teemme töitä loistavassa 6h aamuvuorossa, 9-15, joten aikaa jää mukavasti muuhunkin kuin työelämään! Mahdollisuus tehdä myös osa-aikaisesti, omien aikataulujen mukaan!

Jos sinulta löytyy myyntihenkeä, tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet koviin tuntiansioihin pienemmälläkin tuntimäärällä. Maksamme alan kovinta provisiota ja myyntimme kohdistuu suoraan tuoreeseen asiakasrekisteriin. Motivoituneimmat konkarimme tienaavatkin järjestään +25/h. Mikäli homma takkuaa, meillä et jää tyhjän päälle vaan maksamme kuitenkin aina vähintään 10/h. Kaikille syys-lokakuun aikana aloittaville maksamme lisäksi 400 aloitusbonuksen!

Kokemus myyntityöstä lasketaan ehdottomasti eduksi, mutta annamme myös perusteellisen koulutuksen jos ala on aivan uusi.

Haemme myös kokenutta esimiestä ja työnteko onnistuu myös kotona jolloin saat meiltä tarvittavat välineet ja etätuen.

Paikat täytämme heti, joten kannattaa vähintään varata aika haastatteluun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:poppanen@hotmail.fi