Koulu- ja päiväkotisiivooja Tampereelle, Leijona Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme siivoojia Tampereen alueelle aamu- ja arkipäiväpainotteiseen työhön, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle siivoojia työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Etsimme sekä alan ammattilaisia että uusia lupauksia - työssä ratkaisee reipas asenne ja työhön tarttuva ote!

Työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin Tampereen alueella. Työ on aamu- ja arkipainotteista ylläpitosiivousta. Eduksi on hakijan aikaisempi kokemus siivoustehtävistä tai alan koulutus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, koska työhön perehdytys ja turvallisuusohjeet ovat suomeksi. Olethan myös valmis vastaamaan pienten asiakkaiden kysymyksiin suomeksi.

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Jos olet opiskelija, pystythän työskentelmään satunnaisesti aamuisin. Saat sujuvasti sovittua työvuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin. Mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin aina yhteen kohteeseen. Tarjoamme AVAIN-työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemusvuodet huomioiden, alkaen 12,58€/h

Mikäli siis haluat päästä näkemään kättesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Huom! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Voit ladata hakemukseesi mukaan työ- ja opintotodistuksesi sekä hygieniapassisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66e4220960a7220020c41821