Laboratorioapulainen, MetropoliLab Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme laboratorioassistenttia vakituiseen työsuhteeseen näytteiden vastaanottoon ja kirjaukseen. Tehtävä koostuu näytteiden kirjaamisesta laboratorion LIMS-tietojärjestelmään sekä näytteiden tarroittamisesta ja jakelusta laboratorioihin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii henkilöltä erinomaista suomen kielen taitoa, tarkkuutta, hyviä organisointitaitoja sekä kykyä toimia kiiretilanteissa. Työtä tehdään vuoroissa, jotka ajoittuvat klo 08:00-19:00 välille.

Vaatimuksena on aiempi kokemus laboratorion näytekirjaustyöstä tai laboratorioalan hyvä tuntemus. Lähetä työhakemus ja CV osoitteeseen: rekrytointi@metropolilab.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Näytteenoton- ja asiakaspalvelun tiimipäällikkö Milla Punkari milla.punkari@metropolilab.fi

Jätä hakemus 13.10.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

MetropoliLab Oy on kotimainen elintarvike-, vesi- ja ympäristölaboratorio. Tarjoamme monipuolisia ympäristölaboratorio- ja näytteenottopalveluita yrityksille, laitoksille, yhteisöille, kuntien ja valtion viranomaisille sekä yksityishenkilöille. Tutkimuksiin liittyvä raportointi, erilaiset asiantuntijapalvelut sekä näytteenotto- ja hakupalvelut ovat myös tärkeä osa toimintaamme. Pitkän kokemuksen, nykyaikaisen laitetekniikan sekä huippuammattilaistemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua nopeasti, kaikkina aikoina. Moderni laboratoriomme sijaitsee Helsingissä, Viikin kampusalueella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@metropolilab.fi