Rekisteröintispesialisti, Oy Finnsusp Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä silmien hyvinvoinnin tuotteiden parissa ja osana kotimaista perheyritystä?

Piiloset (Finnsusp Oy) etsii kasvavaan joukkoonsa REKISTERÖINTISPESIALISTIA vahvistamaan monipuolista laatuosastoa.

Rekisteröintiasiantuntijana olet vastuussa tuotteidemme rekisteröintitiedostojen luomisesta ja ylläpidosta eri markkina-alueilla keskittyen ensisijaisesti EU:hun. Pysyt ajan tasalla lääkinnällisiin laitteisiin liittyvistä muuttuvista sääntelyvaatimuksista ja tarjoat myös asiantuntijaohjeita sekä tarvittavaa koulutusta sisäisille tiimeillemme. Lisäksi osallistut aktiivisesti ulkoisiin auditointeihin ja tarkastuksiin.

Sinulla on kokemusta lääkinnällisten laitteiden teollisuudesta ja/tai steriilistä valmistuksesta sekä vahva ymmärrys EU MDR:stä ja ISO 13485 -laadunhallintajärjestelmästandardista. Olet perehtynyt myös cGMP-vaatimusten käsittelyyn.

Tarjoamme työpaikan, jossa voit vaikuttaa ja jättää oman kädenjälkesi kansainvälisesti kasvavan perheyrityksen tarinaan. Pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen kanssa laajentuessamme uusille markkinoille ja lanseeratessamme uusia tuotteita.

Mitä toivomme sinulta?

Soveltuvaa teknillistä tai luonnontieteellistä korkeakoulututkintoa (esim. terveysteknologia, biokemia, kemia tai farmasia)
Kokemusta lääkinnällisten laitteiden teollisuudesta ja/tai steriilistä valmistuksesta sekä vahvaa ymmärrystä EU MDR:stä ja ISO 13485 -laadunhallintajärjestelmästandardista
Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen jaenglannin kielen taitoa sekä ajantasaisia IT-taitoja
Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta ja positiivista asennetta
Olet osallistuva ja tiimitaitoinen, mutta erityisesti tarkkaan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Sinua ei haittaa, jos ympärilläsi on käynnissä monta projektia samaan aikaan ja tilanteet muuttuvat välillä nopeastikin.
Mitä tarjoamme sinulle?

Joustavan hybridityön mahdollistavan tehtävän monipuolisten ja mielenkiintoisten haasteiden parissa kansainvälisesti kasvavassa pitkään alalla toimineessa kotimaisessa perheyrityksessä.
Vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä osaavassa tiimissä
Mukavan ja rennon työyhteisön
Paikallisen perheyrityksen joustavuutta
Hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi, kattava työterveyshuolto ja omavastuuton sairaskuluvakuutus, edulliset näkemisen huipputuotteet itselle ja samassa taloudessa asuville)
Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta. Viimeinen hakupäivä on 13.10.2024, mutta etenemme hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antaa Laatujohtaja Heidi Hirviniemi puh. 050 372 3787 19.9. klo 9-10 ja 23.9. klo 15-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.piiloset.fi/jobs/4971126-rekisterointispesialisti