Hanketyöntekijä, KALAJOEN YRITTÄJÄT RY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 2900-3300€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalajoen Yrittäjät ry hakee Yrittäjyydestä elinvoimaa -hankkeeseen positiivista ja innostunutta sekä oma-aloitteista ja osaavaa

HANKETYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2026 saakka.

Hanketyöntekijää haetaan Kalajoen Yrittäjien, Himangan Yrittäjien, Alavieskan Yrittäjien ja Pyhäjoen Yrittäjien/Merijärven jaoksen yhteiseen kehittämistyöhön. Tiiviissä hankeyhteistyössä ovat myös Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven kunnat sekä Kalajoen seudun yrityspalvelukeskus.

Työtehtäväsi painopisteitä ovat
 - yrittäjäyhdistysten välisen toiminnan ja yhteistyön kehittäminen, uudet toimintamuodot
- nuorille suunnatun uuden seudullisen toiminnan kehittäminen ja kokeilujen toteuttaminen
- yrittäjäyhdistysten ja kuntien välisen vuoropuhelun ja yhteistyön edistäminen
- teemaseminaarien, tapahtumien, työpajojen ja tilaisuuksien järjestäminen
- hankehallinnointi, hankkeen markkinoinnilliset ja viestinnälliset tehtävät

Työssäsi liikut Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven seudulla ja teet aktiivista yhteistyötä alueella toimivien yrittäjäyhdistysten, yritysten, kuntien ja muiden kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta positiivista asennetta yrittäjyyteen, idearikkautta, innostavaa ja inspiroivaa otetta uusien toimintamallien ja kokeilujen kehittämiseksi, itsenäistä työskentelyotetta ja itseohjautuvuutta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä organisoida tilaisuuksia ja tapahtumia ja esiintyä niissä luontevasti sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja yritys-/yhdistystyöstä, osaamisen hankehallinnoinnista ja Leader-rahoituksesta, osaamisen yhteistyöverkostojen rakentamisesta ja kehittämisestä sekä hankealueen paikallistuntemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja käytännönläheisen tehtävän yrittäjäyhdistysten toiminnan ja paikallisen elinvoiman kehittämisen parissa. Et joudu tekemään työtä yksin, vaan tukenasi ovat yrittäjäyhdistysten hallitukset ja Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen työntekijät. Työnantajanasi toimii Kalajoen Yrittäjät ry. Työpisteesi sijaitsee Kalajoen kaupungintalolla yritysasiantuntijoiden yhteistoimistossa, mutta käytettävissäsi on työtilaa myös Himangalla, Alavieskassa ja Merijärvellä. Työaika on joustava työtehtävistä ja projektityöstä johtuen ja osittainen etätyö on mahdollista.

Tehtävän palkkaus sijoittuu valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti 2900-3300 euron välille kuukaudessa. Tehtävä on määräaikainen ja siinä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ja CV:t toimitetaan su 29.9.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen miia.himanka@kalajoki.fi. Merkitse sähköpostin osoitekenttään "Työpaikkahakemus/Yrittäjyydestä elinvoimaa".

Lisätiedot: elinkeinojohtaja Miia Himanka, miia.himanka@kalajoki.fi tai puh. 044 4691 246, Kalajoen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Hanna Saari, puh. 040 506 1698.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:miia.himanka@kalajoki.fi