Myyntiedustaja pääkaupunkiseudulle, Koti Puhtaaksi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule myyntiedustajaksi Suomen siisteimpään työpaikkaan!

Haemme pääkaupunkiseudulle uutta myyntiedustajaa! Tule nauttimaan itsenäisestä ja vaihtelevasta työnteosta ja erilaisten ihmisten kanssa käydyistä keskusteluista! Tässä työssä et tylsisty!

Tällaista myyntiedustajan arki on käytännössä:

Käytännössä työpäiväsi koostuu asiakastapaamisista eli suunnittelukäynneistä, jotka asiakashankintatiimimme on varannut kalenteriisi valmiiksi. Yrityksemme ja palvelumme ovat asiakkaalle tuttuja jo valmiiksi. Yhdelle suunnittelukäynnille varataan aikaa 2 tuntia siirtymineen. Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan siivoustarve ja tarjota hänen tilanteeseensa parasta mahdollista siivouspalvelua. Suunnittelukäynnin päätteeksi tehdään asiakkaan kanssa siivoussopimus. Käynnin jälkeen kirjaat uuden asiakkaamme tiedot asiakashallintajärjestelmäämme ja varaat heille siivousajat.

Jotta sinäkin viihdyt työssäsi, hallitset tai haluat oppia seuraavat asiat:

Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen ovat avainasemassa. Tiimimme tarjoaa tukea ja turvaa joka tilanteeseen, mutta perehdytyksen jälkeen työskentelet itsenäisesti suunnittelukäynneillä.
 Työ on asiakaspalveluhenkistä asiakkaiden tapaamista heidän kodeissaan, joten olethan rohkea ja oma itsesi uusien ihmisten kanssa
 Sinulla on luonnollista tilannetajua ja sosiaalisia taitoja. Tulet toimeen erilaisten persoonien kanssa.
 Henkilöautolla ajaminen pääkaupunkiseudulla ei tuota stressiä. B-ajokortti on tässä työssä välttämätön. Tarjoamme työauton käyttöösi.
 Vaikka työskentelemmekin ahkerasti, on meininkimme rento. Lempiasusteesi ovat toivottavasti siis hymy ja huppari! Huono huumorintaju on vain plussaa!
 Et tarvitse aiempaa kokemusta siivousalalta, sillä perehdytämme sinut huolellisesti työhön. Toivomme hakijalta myyntikokemusta tai ainakin myynnillistä asennetta. Asenne ratkaisee!

Ja tämän ansiosta viihdyt meillä varmasti:
Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 8-21 välille. Voit toiveidesi mukaan valita joko aamu- tai iltapainotteisia päiviä. Työsuhde on vakituinen.
Panostamme työssä viihtymiseen, joten tarjoamme kunnon työvälineet, varusteet sekä auton työpäivien ajaksi.
Meillä on kattava perehdytys ja ihan mahtava porukka, joka tukee ja sparraa alun jälkeenkin.
Palkka muodostuu provisiosta (takuupalkkana kuitenkin aina TES mukainen kuukausipalkka), joten sinulla on itse mahdollisuus vaikuttaa ansiotasoosi.
Lisähaastetta ja lisäansioita haluavalle on mahdollisuus myös itse tehtyyn asiakashankintaan.

PS. Asiakkaamme ovat aivan ihania

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2024 aikana. Haethan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Vielä pari faktaa meikäläisistä!
Olemme vuonna 2011 perustettu eloisa kotisiivouksia tarjoava yritys. Haluamme olla Suomen halutuin siivousyritys kaikilla mittareilla ja lisäksi mullistaa koko puhtausalaa. Siivoustyön lisäksi teemme kovasti töitä alan arvostuksen ja työntekijöiden hyvinvoinnin puolesta. Kokeilemme rohkeasti uutta ja haluamme näyttää esimerkkiä.

Panostamme työyhteisöömme, sillä työntekijöidemme voidessa hyvin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Arvostamme avoimuutta, kannustamme antamaan palautetta ja pidämme työntekijämme tiiviisti mukana kehitystyössä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://toihin.kotipuhtaaksi.fi/jobs/4973465-myyntiedustaja-paakaupunkiseudulle