Projektipäällikkö, Helsinki/Turku, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme kokenutta projektipäällikköä vetämään noin puolen vuoden mittaista projektia. Mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus vastuullisista projektipäällikön tehtävistä ja olet valmiina ottamaan seuraavan haasteen vastaan, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
Tehtävänkuvaus
Projektipäällikkönä työskentelet projektin parissa, jossa siirretään asiakkaamme liiketoimintaa lokaatiosta toiseen. Työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien kanssa ja vastaat mm. taloudellisiin laskelmiin ja kiinteistöihin liittyvistä tehtävistä sekä koneiden ja laitteiden siirrosta tai realisoinnista. Saat projektista tarkempaa tietoa mahdollisessa haastatteluvaiheessa. Tehtävässä on jonkin verran käyntiä Turussa, joten voit työskennellä joko Turun toimipisteellä tai Helsingissä niin, että käyt tarpeen mukaan Turussa (noin 2-3 viikon välein). Työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Etsimme
-Vahvaa projektijohtamistaustaa (mielellään 10+ vuotta)
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
-Kykyä tarttua asioihin nopeasti ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin
-Rohkeutta hypätä mukaan vaativaan projektiin
-SAP-osaamista
Arvostamme erityisesti taloudellista osaamistasi projekteissa sekä ajanhallintataitojasi, jotta projektia saadaan vietyä eteenpäin aikataulussa.

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja.

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Annina Ruokola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15107133
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/projektipaallikko-helsinkiturku/HHNHB6?i=0