Kahvilatyöntekijä, Neidon Sydän Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Neidon Sydän Oy on rehti ja ihmisläheinen ravintola alan yritys Pyhätunturilla, joka on luonut uuden merkityksen tunturissa työskentelylle. Arvomme tukevat vapautta, vastuuta ja työntekijöidemme persoonan peliin laittamista.

Nyt haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden työskennellä Lapin leppoisimmassa ja vahvasti kehittyvässä tunturikeskuksessa, jossa oma hyvinvointi ja luonnossa viihtyminen tulevat ensin, jotta voit tehdä työsi hyvin. Etsimme nyt kivijalkakahvilaamme, joka sijaitsee Pyhän kompaktissa keskustassa, ravintola-alan monitaituria ottamaan roolia kahvilamme päivittäisestä itsenäisestä hoitamisesta, sekä olemaan omalla panoksella mukana toiminnan kehittämisessä.

Toivomme persoonasi tuovan meille omannäköistä hymyäsi ja asennetta. Siitä tiimimme tunnetaan ja olemme saaneet kiitosta. Emme laita sinua tiettyyn muottiin, vaan saat loistaa omana itsenäsi. Päivittäistä asiakastyötä helpottaa kuitenkin englannin kielitaito, aikaisempi kokemus ravintola-alalta tai ruuan parissa toimimisesta sekä se legendaarinen tilannetaju.

Jos taskussasi on anniskelu- ja hygieniapassi, se nopeuttaa töiden aloittamista.

Olemme kasvava ja innovatiivinen yritys, ja tarjoamme siistin sisätyön sekä inhimillisten työaikojen ohella alan normeja paremmat ansiot sekä rahanarvoiset henkilöstöedut. Autamme tarvittaessa myös majoituksen hankinnassa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää laadukkaasta elämästä Pyhällä - ja toki myös työstä sekä kehittymismahdollisuuksista!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riitta@neidonsydan.fi