Sairaanhoitaja, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mehiläinen Vantaa Tikkurila on uusi 2022 avattu lääkärikeskus Tikkurilan aseman yhteydessä. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 300 terveydenhuollon ammattilaista. Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä ? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Toimintamme kasvaessa haemme positiivista ja energistä osaajaa tiimiimme. Meillä jokaista arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Työssäsi teet monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi kuuluvat mm. päivystyksen sairaanhoitajatyöt sekä yleislääkäri- että tapaturmapäivystyksessä, lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä ja skopioissa, itsenäiset sairaanhoitajatoimenpiteet kuten korvahuuhtelut, haavahoidot, rokotukset ja lisäksi asiakaspalvelutyö vastaanotossamme.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida englanniksi. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten kulttuuri/liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työsuhde voi olla osa- tai kokoaikainen.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Anne Kurri
040 560 2021
anne.kurri@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Mehilinen-Vantaa-Tikkurila/Sairaanhoitaja_R0032835/apply