SUUNNITTELIJA, JYKI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Jämsän Länkipohjaan aktiivista ja oma-aloitteista suunnittelijaa osaksi vahvaa suunnittelutiimiämme. Työsi sisältää ensisijaisesti autonkuljetusperävaunujen rakenne- ja mekaniikkasuunnittelua sekä mallinnustyötä Autodeskin ohjelmistoilla, pääasiassa Inventorilla.

Tehtävänäsi on laatia autonkuljetusperävaunujen valmistus- ja kokoonpanopiirustuksia sekä mitoituksia muun organisaation tarpeisiin. Toimit läheisessä yhteistyössä muun suunnittelutiimimme ja tuotantomme kanssa. Pääset seuraamaan tuotteen valmistumista ja voit osallistua myös sen luovutukseen sekä käyttöönottokoulutukseen. Tehtäväsi voivat sisältää myös esimerkiksi dokumentaation kehittämistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla kiinnostunut ajoneuvotekniikasta ja sinulla tulisi jo olla kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Eduksesi katsomme, jos sinulla on tietämystä ohutlevysuunnittelusta, liikkuvista laitteista ja mekanismeista tai tuotannollisesta toiminnasta, tai jos sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi hitsaamisesta tai kokoonpanotyöstä. Tunnet teräsrakenteita ja osaat jo jonkin verran hydrauliikka-, pneumatiikka- tai sähkösuunnittelua. Hallitset hyvin 3D ja 2D suunnitteluohjelmistoja. Olet hyvin yhteistyökykyinen ja teet töitä mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet pitkäjänteinen, asiakaspalveluhenkinen ja valmis oppimaan uutta. Kielitaitonasi on sujuvan suomen lisäksi hyvä englanti.

Tarjoamamme tehtävä on kokoaikainen, mutta se voi alkaa esimerkiksi osa-aikaisena työnä ja sopii hyvin myös opinnoissaan jo pidemmälle ehtineelle tulevalle insinöörille opintojen oheen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa perinteikkäässä ja kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@jykigroup.fi