Fysiatrian ylilääkäri LKS, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaan moniammatilliseen joukkoomme uutta fysiatrian ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen entisen jäädessä eläkkeelle 30 vuoden ylilääkäriuran päätteeksi.

Fysiatrian ylilääkärin pääasiallinen tehtävä on vastata fysiatrian yksikön toiminnasta. Työnkuva koostuu polikliinisesta potilastyöstä, henkilöstö- ja yksikköjohtamisesta sekä fysiatrian alaan liittyvästä kehitystoiminnasta.

Fysiatrian yksikkö sijaitsee Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä. Kuulumme toiminta- ja työkyvyn tuen vastuualueeseen, joka toimii sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon puolella. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu fysiatrian erikoislääkäreiden lisäksi erikoistuvia lääkäreitä, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja. Teemme lisäksi yhteistyötä myös muiden asiantuntijoiden kuten sosiaalityöntekijöiden, psykologien ja kuntoutusohjaajien kanssa.

Meillä Lapin hyvinvointialueella toimipisteet ovat sopivan suuruisia ja tunnemme toinen toisemme. Kanssakäyminen on helppoa yli erikoisalojen ja yhteistyö on sujuvaa. Lapin upea luonto ja rauha tarjoavat vastapainoa työlle. Työnantajana teemme voitavamme, jotta töiden aloittaminen Lapin hyvinvointialueella olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta!

Tarjoamme:

-Mukavan ja innovatiivisen työyhteisön.
-Hyvät koulutusmahdollisuudet.
-Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.
-Mahdollisuuden aloittaa työ, kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme hakijalta:

- Fysiatrian erikoislääkärin tutkintoa.
- Hyvää kliinistä kokemusta.
-Hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua toimia osana moniammatillista työyhteisöä.
- Idearikasta mieltä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaisesti. Palkkauksessa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 31.10.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620035/fi_FI