Koulunkäynninohjaaja, Kaukovainion koulu, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haettavana on KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN vakinainen tehtävä Kaukovainion koulussa.
Työaika tehtävässä on 32 h/vko, jota voidaan tarvittaessa määräaikaisesti nostaa.

Kaukovainion koulu on yhtenäiskoulu, joka toimii Hiirihaukkatalossa. Monitoimitalossa toimii koulun lisäksi kirjasto, nuorisopalvelut ja iltapäivätoiminta. Iltaisin talon käyttäjinä ovat urheiluseurat ja muut liikkujat. Hiirihaukkatalossa järjestetään myös erilaisia asukastilaisuuksia ja asunto-osakeyhtiöiden kokouksia sekä kansalaisopistotoimintaa. Koulussa toimii perusopetuksen vuosiluokat 1-9, kaupungin liikunnan erikoisluokkatoiminta vuosiluokilla 3-6 ja liikunnan painotetut luokat vuosiluokilla 7-9, valmistava opetus ja pienluokkaopetus.

Haemme työyhteisöömme innokasta ja kehittämismyönteistä koulunkäynninohjaajaa, joka omalla panoksellaan edistää opetussuunnitelman mukaista kehittämistyötä, positiivista työilmapiiriä sekä opetuksen yhteissuunnittelua ja toteuttamista. Tarjoamme turvallisen, terveellisen ja hyvän työympäristön, kehittämismyönteisen työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, lähihoitajan tutkinto suuntautumisalana lapset ja nuoret tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto, joka sisältää esimerkiksi pedagogisia opintoja tai kasvatus- ja ohjausalan opintoja.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7701/2024 Hakemukset on toimitettava 6.9.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-1172-24/fi_FI