Rengasasentaja, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
RENGASASENTAJA, KEMI

Hei sinä ajoneuvoasentaja/autoharrastaja, jolta löytyy kädentaitoja, hallitset auton etupuskurista takapuskuriin ja kaiken siltä väliltä!

Etsimme asiakkaillemme Kemiin rengasasentajia tulevaan rengassesonkiin. Työt alkavat lokakuussa ja kesto noin 3 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 8-17, satunnaisesti töitä voi olla myös lauantaisin.

TARJOAMME

-Määräaikaisen työsuhteen rengassesongin ajaksi,
-Hyvät työolosuhteet ja kunnolliset työvarusteet
-Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa

ODOTAMME SINULTA

Työhösi rengasasentajana voi kuulua osaamisesi mukaan renkaiden vaihtoa ja tasapainotuksia, kumien asennusta sekä muita yleisiä rengasasentajan töitä. Toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta työn tai vapaa-ajan harrastusten kautta rengasasennuksista. Voit olla alan ammattilainen tai urasi alussa oleva aloittelija, tässä työssä asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee!

ADECCO YRITYKSENÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Annukka Sulonen, 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=18c59e135dee49a9d6f73a5fcab15e5f&jobboardsource=MOL