Hanketyöntekijä, Pyhäjärven 4H-yhdistys
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hanketyöntekijä työskentelee Luonnossa oppien - hankkeessa.
Hankkeen pääteemoina ovat luonto, ympäristö ja ilmasto. Aiheisiin liittyen järjestetään koulutus- ja teemapäiviä, retkiä ja leirejä. Digitaalisuutta hyödynnetään luontoympäristöön tehtävillä mobiilipeleillä. Hankkeen aikana tutustutaan myös kalastajan ammattiin sekä kalan jatkojalostukseen. Omavaraisuutta ja sen tärkeyttä opetellaan yhteisöpuutarhoilla sekä päiväkodeille ja kouluille lasten ja nuorten kanssa yhdessä tehtävillä kasvulavoilla. Hankkeen pääkohderyhmää ovat 6-28 vuotiaat.
Työaika on 70 % kokonaistyöajasta, myös osittainen etätyö mahdollista. Työssä vaaditaan oman auton
käyttöä, sekä mahdollisuutta välillä työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hanketyöntekijältä edellytetään aihealueen tuntemusta, sekä hyviä sosiaalisia taitoja työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Hanketyöntekijä suunnittelee ja toteuttaa hankesuunnitelman mukaista toimintaa Pyhäjärven ja Haapajärven alueella. Työaika jakautuu näiden kuntien välillä 50/50.
Työ alkaa 1.11.2024 tai sovitusti ja päättyy 31.7.2026. Palkkaus neuvonta-alan työehtosopimuksen mukainen. Valinta on ehdollinen ELY:n lopulliseen päätökseen asti.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja tehtävään valittavan on esitettävä työnantajalle rikosrekisteriote, joka vaaditaan lain mukaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä henkilöiltä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pyhajarvi@4h.fi