Kotisiivooja, Tampere, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko merkityksellisen työn, jossa voit auttaa muita ihmisiä? Lue tämä! Please note that fluent Finnish is required in this position!
Haemme asiakkaallemme Tampereelle reipasta ja luotettavaa kotisiivoojaa/-avustajaa pidempiaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen, jossa tunnit ovat sovittavissa sinun elämäntilanteeseesi sopiviksi. Työ sisältää erilaisia kodinhoidon tehtäviä asiakkaan kotona hänen toiveidensa mukaan. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi erilaiset siivoustehtävät, asiointiapu kaupassa tai apteekissa, ruoanlaitto sekä pyykki- ja vaatehuolto. Tehtävässä saat mukavat työkohteet ja mahtavat työkaverit. Asiakkaina on pääasiassa ikäihmisiä.
Etsimme ennenkaikkea henkilöitä, jotka voivat sitoutua työhön pitkäksi aikaa ja ovat luotettavia sekä vastuullisia. Hyvät sosiaaliset taidot sekä suomen kielen taito ovat välttämättömät, sillä työskentelet ihmisten kodeissa hoitaen sovitut työtehtävät. Odotamme oman auton käyttömahdollisuutta, sillä päivän aikana voit liikkua asiakkaiden väleillä. Kilometrikulut tietenkin korvataan samoin kuin mahdolliset pysäköintikulut. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttä ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.
Voisiko tässä olla sinun seuraava askeleesi työelämässä?

Tarjoamme Sinulle:

- Työn mukavasta työporukasta ja kasvavasta yrityksestä
- Hyvät työajat, joihin voit itse vaikuttaa
- Laadukkaat työvälineet

Toivomme Sinulta:

- Kykyä työskennellä tehokkaasti ryhmässä sekä itsenäisesti
- Aikaisempaa kokemusta siivous- tai avustustyöstä
- Halua oppia ja kehittyä
Odotamme Sinulta:
- Täsmällisyyttä ja joustavuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Omaa autoa

Työtehtävään sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta kokemus huomioiden.
Jos olet positiivinen persoona ja haluat päästä viihtyvään ja osaavaan tiimiimme, laita hakemus tulemaan sivuiltamme! Lisätietoja voit kysyä tehtävästä Jenniltä p. 040 170 6119, jenni@totalhenkilostopalvelut.fi
Jätä työnhaku meidän huoleksemme!

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1157552