Aloitteleva porakaivoasentaja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 28.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme oppimishaluista työntekijää porakaivojen pumppuasentajaksi!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu porakaivojen vesipumppujen asennustyöt, maalämpöputkien asennukset sekä niihin liittyvät valmistelevat tehtävät. Työsuhteen edetessä on mahdollista edetä myös porakaivojen poraustehtäviin. Työkohteet sijaitsevat ympäri Pirkanmaata ja välillä myös muualla Suomessa, joten työhön kuuluu paljon tien päällä olemista ja työpäivät ovat välillä pitkiä. Työajat sijoittuvat ma-pe välille. Töitä tehdään työparin kanssa ja suurin osa työajasta ollaan ulkona. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen tarkoituksena on siirtyminen asiakkaamme omille kirjoille.

Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa sekä C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Aiempaa työkokemusta ei vaadita, sillä työhön koulutetaan alusta alkaen! Työkokemusta tärkeämpää onkin reipas, oppimishaluinen asenne ja valmius "likaisen työn" tekemiseen, sillä tässä työssä työvaatteet ovat jokaisen päivän jälkeen pesua vailla.

Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työpaikka paikallisesta, pitkään alalla toimineesta yrityksestä. Työhön annetaan kattava perehdytys kokeneemman tekijän toimesta ja myöhemmin on mahdollista saada työn ohella koulutus porarin tehtäviin. Työstä maksetaan tuntipalkka sekä mahdolliset päivärahat työpäivien pituudesta riippuen. Töitä tehdään vain arkisin, ja perjantaisin lähdetään viikonlopun viettoon hyvissä ajoin. Henkilöstöliigan työntekijänä saat oman HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Jätä hakemuksesi helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Hyytinen, p. 040 196 8986, aleksi.hyytinen@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22288482