Kuntoutuksenohjaaja, Peurunka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuntoutuksenohjaaja, Peurunka Oy, Laukaa

Peurunka on hyvän olon keskus Peurunka -järven rannalla, ja yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista sekä johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista. Peurungassa vierailee vuosittain noin 300 000 asiakasta ja meillä työskentelee yli 100 eri alojen ammattilaista. Kaunis keskisuomalainen luontoympäristö ja monipuoliset palvelut tarjoavat upeat puitteet rentoon tai aktiiviseen lomailuun sekä erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Peurungassa on luonnostaan hyvä olla!
Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntoutustyöstä kiinnostunutta KUNTOUTUKSENOHJAAJAA

Peurungan kuntoutuksenohjaaja toimii osana moniammatillista kuntoutustyöryhmää. Toiminnan päämääränä on asiakkaan osallisuuden lisääminen suhteessa hänen työ- ja toimintakykyynsä sekä asiakkaan omien voimavarojen tunnistamisessa ja vahvistamisessa tukeminen. Työhön kuuluu kuntoutujien yksilöllisiä tapaamisia, ryhmämuotoisia keskusteluita, luentojen pitämistä sekä toiminnallisten ryhmien vetämistä. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisen tiimin kanssa, mikä myös mahdollistaa uuden oppimisen ja konsultoinnin toinen toisiltamme.

Toivomme, että sinulla on:
-kiinnostusta etäkuntoutuksen toteuttamiseen eri teknologioiden avulla
-kokemusta aikuisten neurologiseen ja vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen.
-kiinnostusta työkykyyn ja työhyvinvointiin liittyvistä asioista
-hyvät vuorovaikutustaidot ja ihmisläheinen, kuntouttava työote
-innostunut, itseohjautuva ja vastuullinen työskentelytapa
-kykyä ja halu mukautua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin
-esiintymishalua- ja taitoa; rohkeutta vetää ryhmiä

Meillä on erinomaiset henkilöstöedut ja liikuntamahdollisuudet, kuten ilmainen kylpylän- ja kuntosalinkäyttöetu, työsuhdepolkupyöräetu, ilmaiset parkkipaikat sekä hyvät henkilökunta-alennukset kaikista palveluistamme ja monipuolisista tapahtumistamme. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 koskeva laki, laillistettu kuntoutuksenohajaaja. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Otamme huomioon sekä koko- että osa-aikaiset työhakemukset.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset vastaanottaa palvelupäällikkö Riikka Laulaja, p. 0405376895. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera 6.10.2024 mennessä osoitteeseen riikka.laulaja@peurunka.fi.

Käsittelemme hakemuksia/aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riikka.laulaja@peurunka.fi