Sairaanhoitaja, Peurunka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Peurunka Oy, Laukaa

Peurunka on hyvän olon keskus Peurunka -järven rannalla, ja yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista sekä johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista. Peurungassa vierailee vuosittain noin 300 000 asiakasta ja meillä työskentelee yli 100 eri alojen ammattilaista. Kaunis keskisuomalainen luontoympäristö ja monipuoliset palvelut tarjoavat upeat puitteet rentoon tai aktiiviseen lomailuun sekä erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Peurungassa on luonnostaan hyvä olla!
Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

Haemme kuntoutustyöstä kiinnostunutta SAIRAANHOITAJAA tai TERVEYDENHOITAJAA, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Peurungan sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista kuntoutustyöryhmää. Toiminnan päämääränä on asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä sairauksien ennaltaehkäisy. Työnkuvassa painottuu asiakkaan motivointi ja ohjaus omahoitoon. Työhön kuuluu kuntoutujien yksilöllisiä tapaamisia, ryhmämuotoisia keskusteluita, luentojen pitämistä sekä toiminnallisten ryhmien vetämistä. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisen tiimin kanssa, mikä myös mahdollistaa uuden oppimisen ja konsultoinnin toinen toisiltamme.
Työ on kokoaikatyötä, mutta otamme huomioon myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet hakijat.
Eduksi katsotaan perehtyneisyys ja kiinnostus sydän- ja verenkiertoelinsairauksiin
Toivomme, että sinulla on:
-kokemusta ja kiinnostusta sydän- ja verenkiertoelinsairauksiin
-kiinnostusta etäkuntoutuksen toteuttamiseen eri teknologioiden avulla
-hyvät vuorovaikutustaidot ja ihmisläheinen, kuntouttava työote
-innostunut, itseohjautuva ja vastuullinen työskentelytapa
-kykyä ja halu mukautua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin
-esiintymishalua ja ryhmänohjaustaitoja
-ajantasainen lääkehoidon osaaminen (LOVE/LOP) ja EA1-koulutus

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä loistavan työporukan. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, loistavat liikuntamahdollisuudet, lounasedun sekä ilmaiset parkkipaikat jne. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 koskeva laki, laillistettu sairaanhoitaja. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riikka.laulaja@peurunka.fi