Vartija ja PRJV, Etelä-Suomen Lisäturva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lisäturva on vahva ja alan kehityksen kärjessä kulkeva turvallisuusalan osaaja.
Palvelutarjontamme kattaa kaikki turvallisuustoimialan palvelut sekä tekniset turvajärjestelmät.

Tehtävien lisääntyessä, etsimme nyt Kouvolaan myymälävartijoita ja PRJV:itä.

Myymälävartijan työ myymälöissä ja PRJV:n työ kauppakeskuksissa on monipuolista asiakaspalvelutyötä, johon kuuluu mm. omaisuuden vartiointia, erilaisiin häiriötilanteisiin puuttumista ja turvateknisten laitteiden hallintaa. Työ on vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Tehtävässä pärjääminen edellyttää kykyä kohdata erilaisia ihmisiä, hyvää paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisukykyä. Myös kielitaito on eduksi tässä tehtävässä.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Suoritetut alan koulutukset ja mm voimankäyttövälinekoulutukset ovat eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Markku Hämäläinen. puh 0503012395, sähköposti markku.hamalainen@lisaturva.net ja HR-päällikkö Toni Savioja, puh 0505353383, sähköposti toni.savioja@lisaturva.net

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan linkin kautta ja mahdollisen CV:n Markulle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.lisaturva.net/yritys-2/yritysesittely/tyopaikat/