Vartija, Etelä-Suomen Lisäturva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lisäturva on vahva ja alan kehityksen kärjessä kulkeva turvallisuusalan osaaja.
Palvelutarjontamme kattaa kaikki turvallisuustoimialan palvelut sekä tekniset turvajärjestelmät.

Tehtävien lisääntyessä, etsimme nyt Kotkan ja Haminan alueelle myymälöitä kiertävää piirivartijaa

Myymälävartijan työ myymälöissä asiakaspalvelutyötä, johon kuuluu mm. omaisuuden vartiointia, erilaisiin häiriötilanteisiin puuttumista ja turvateknisten laitteiden hallintaa. Työ on vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Tehtävässä pärjääminen edellyttää kykyä kohdata erilaisia ihmisiä, hyvää paineensietokykyä, sekä ongelmanratkaisukykyä. Myös kielitaito on eduksi tässä tehtävässä.

Piirivartijan työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät erilaisia. Tehtävät sisältävät mm määräaikais- tai palvelutehtäviä, joita voi olla porttien/ovien avaus-/sulkutehtäviä, joita tehdään vartiointikierroksen yhteydessä. Lisäksi tehtävät sisältävät erilaisiin hälytyksiin reagoimista, joihin kuuluvat esimerkiksi, vartijakutsut, oven avauksia, murtohälytyksiä ja palohälytyksiä. Hälytystilanteissa piirivartija lähetetään paikalle suorittamaan tarvittavat toimenpiteet tilanteen normalisoimiseksi ja vahinkojen minimoimiseksi.

Piirivartija toimii yhteistyössä hälytyskeskuksen ja tarvittaessa muiden viranomaisten kanssa.

Tehtävä edellyttää vartijakorttia sekä ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Asiakaspalvelutaito on myös erittäin tärkeää piirivartijan tehtävissä.

Työvuorot ovat pääasiassa pitkiä, joiden vastapainona ovat pitkät vapaat.

Molemmat tehtävät edellyttävät voimassa olevaa vartijakorttia

Lisätietoja antavat aluejohtaja Markku Hämäläinen. puh 0503012395, sähköposti markku.hamalainen@lisaturva.net ja HR-päällikkö Toni Savioja, puh 0505353383, sähköposti toni.savioja@lisaturva.net

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemusta linkin kautta ja CV:tä menemään Markulle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.lisaturva.net/yritys-2/yritysesittely/tyopaikat/