Nuorisotyöntekijä, Kohdennettu nuorisotyö, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 2575,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tieto- ja neuvontapalvelun tehtävänä on tietoa tuottamalla tukea nuorten kasvua, hyvinvointia ja itsenäistymistä, ohjata ja neuvoa erilaisissa elämään liittyvissä asioissa ja tilanteissa sekä edistää nuorten osallistamista, kuulemista ja vaikuttamista.
Nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu suoraa asiakastyötä, kaupungin kesätyöprosessi ja digitaalista tiedon tuottamista mm. sosiaaliseen mediaan. Lisäksi nuorisotyöntekijä osallistuu tieto- ja neuvontapalvelutyön suunnitteluun ja kehittämiseen, tapahtumien tai infotilaisuuksien järjestämiseen ja tekee yhteistyötä eri verkostojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-54-32-24/fi_FI