Ohjaaja, Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3091,11€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tiimiimme asukastoiminnanohjaajaa

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso rakennuttaa esteettömiä ja yhteisöllisyyden mahdollistavia Ilona-asumisoikeustaloja +55-vuotiaille. Rakennuttamisen lisäksi Jaso huolehtii myös siitä, mitä Ilona-talojen seinien sisällä tarjotaan. Talojen toimintamalli noudattaa Jason kehittämää yhteisöllistä toimintamallia eli yhdessä tekemistä, harrastamista, naapuriapua ja asukastoiminnanohjaajan tukea. Ilona-taloihin rakennetut monipuoliset yhteistilat mahdollistavat asukkaiden yhteiset toimet. Taloissa toimiva asukastoiminnanohjaaja koordinoi asukkaiden toivomaa ja ideoimaa toimintaa, sekä antaa tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa.

Mahtavan työkaverimme siirtyessä kohti uusia tuulia, vapautuu tiimistämme paikka ehkä juuri sinulle.
Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, sillä työ on yksintyöskentelyä asukkaidemme parissa. Lisäksi toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja hyvää suomen kielen taitoa. Hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on geronomin, sosionomin tai toimintaterapeutin koulutus ja mielellään vähintään vuoden työkokemus alalta.
Valitun työntekijän on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 1kk kuluttua työn vastaanottamisesta. Työssä noudatetaan 6kk koeaikaa.
Työ alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on arkityötä. Tehtävä sijoittuu Vaajakosken Ilonaan, jossa ohjaaja toimii maanantaista torstaihin. Perjantaisin työtehtäviin kuuluu kaikkien Ilona-talojen yhteisten tapahtumien ym. asioiden koordinointia ja ajoittain sijaistamista/työparityöskentelyä muissa Ilona-taloissa.
Työssä tarvitaan omaa autoa.

Ihanien asukkaiden ja mahtavan tiimin lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut sekä kulttuuri/liikuntaedun.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset ensisijaisesti s-postitse anna.maunula@jasoasunnot.com .

Hakuaika päättyy 30.9.2024. Haastatteluja järjestetään mahdollisesti jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna.maunula@jasoasunnot.com