Sairaanhoitaja, toimi, vammaispalvelut, Oulun ryh, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä sairaanhoitajana pääset loistamaan asiantuntijuudellasi ja tekemään kanssamme mielekästä, asiakkaiden näköistä arkea. Tehtäviisi kuuluu muun muassa yksikön lääkehoidosta vastaaminen sekä asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito, ohjaus ja tukeminen. Tehtäviin voidaan mahdollisesti sisällyttää tiimivastaavan tehtäviä, josta maksetaan erillinen korvaus. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asiakkaiden hyvän elämän varmistamiseksi ja toiminnan sujumiseksi. Työ on kaksivuorotyötä, pääasiassa päivätyötä.

Eduksi katsomme kokemuksen vammaistyöstä, kehittämismyönteisyyden, sekä innostuksen ja kiinnostuksen alaa kohtaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ- ja tartuntalain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620703/fi_FI