Asiakasneuvoja, Enpros Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasneuvoja ja laskuttaja ZeroWaste Siirtoasiakirja ohjelmiston pariin

Haemme rentoon ja vauhdilla kasvavaan ohjelmistoyhtiöömme asiakasneuvojaa Joensuuhun vastaamaan ZeroWaste siirtoasiakirja tuotteemme asiakaspalvelusta ja laskutuksesta.

Työpäiväsi koostuvat uusien ja nykyisten asiakkaiden opastuksen lisäksi myös kuukausittaisista laskutuksen työtehtävistä. Olet osa Joensuussa sijaitsevaa nykyasiakkaat tiimiämme.

Meiltä et sitten löydä mikrojohtamista, ylipitkiä sisäisiä palavereja, kellokorttia tai kapeaa työnkuvaa. Sen sijaan meiltä löydät persoonasi vaatimaa vapautta ja vastuuta. CV:n tai urasi pituus ei ole ratkaiseva tekijä, vaan se millainen tyyppi ja asenne sinulla on. Toivomme kuitenkin, että olet ulospäin suuntautunut, rohkeasti sekä aktiivisesti kontaktia ottava asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyä ja organisoinnin taidon omaava henkilö.

ZeroWaste Siirtoasiakirja on Suomen käytetyin siirtoasiakirjasovellus, jota pääasiassa käyttävät jätettä kuljettavat kuljetusliikkeet sekä vastaanottajat.

Jos sinulta löytyy kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, laskutuksesta, kuljetusliiketoiminnasta, ohjelmistoalalta tai ympäristöhuollosta, niin katsomme sen eduksesi.

Teemme töitä yhtenä joukkueena ja tukenasi on aina koko organisaatio, joten yksin et jää koskaan.

Etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä pikaisesti, joten älä aikaile vaan lähetä meille CV:si, sekä avoin haku kirjeesi jo tänään osoitteeseen juuso.aaltonen@enpros.fi, niin olet mukana valintaprosessissa.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Juuso Aaltonen +358 41 539 3974 (tavoitettavissa vain torstaisin). Kutsumme hakijoita haastatteluihin heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juuso.aaltonen@enpros.fi