Vårdare, Verksamhetscenter Octaven, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Palkkaus: 2422,08€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Octavens serviceenhet på Lästmakarvägen 19, är en svenskspråkig enhet som erbjuder dagverksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Enheten sysselsätter cirka 30 servicetagare i sex basgrupper med olika inriktningar.

Nu söker vi vårdare till vårt team på nio personal.

Du kommer i först hand att jobba i en basgrupp som erbjuder sysselsättning i varierande former. I arbetet ingår också hjälp och stöd i personlig vård. Har du erfarenhet eller intresse av att lära dig om arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning så är du den rätta personen för oss.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och varierande jobb med engagerade kollegor. Du får ta del av Helsingfors stads mångsidiga utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt bra semester-, arbetsresor- och lunchförmåner. Som anställd i staden kan du ansöka hyresbostad via Auroraborg. De erbjuder bostäder som är billigare än marknadspriserna och våra anställdas ansökningar prioriteras.

Inom social-, hälsovårds, och räddningssektorn i Helsingfors stad, har vi gjort ett medvetet val att stöda våra medarbetares välbefinnande och återhämtning genom motion. Du kan få personalrabatt för till exempel simhallsbesök, konditionsal och motionsevenemang. Du har också möjlighet att få rabatt för användning av stadcykel, få stöd för påbörjandet av motion i form av ledd verksamhet eller delta i olika former av personalmotion. Du kan även utnyttja motions- och kulturförmånen med 200 euro per år.

Behörighetsvillkor:

Närvårdares yrkesutbildning och registrering i Valviras centralregister över yrkesutbildade personer.

Goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i svenska samt nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i finska

Den sökande ska före antagningsbeslutet förete företagshälsovårdens bedömning om sina förutsättningar att sköta uppgiften.

I uppgiften krävs vaccineringsskydd enligt lagen om smittsamma sjukdomar 48 § samt utredning över tuberkulos enligt § 55.

I uppgiften krävs att LOP/LOVe LOP-läkemedelstillståndet genomförs godkänt inom prövotiden.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pamela.sidorow@hel.fi