Muu kauneudenhoitoalan työntekijä, Cyou Studio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Cyou Studio Tampere vahvistaa tiimiä!

Etsimme kasvaneen kysynnän vuoksi ripsiteknikkoa/sokeroijaa/kulmien muotoilijaa ammattitaitoiseen tiimiimme. Studiomme on toiminut jo 7 vuotta Tampereen ydinkeskustassa, aivan Hämeenkadun tuntumassa. Olemme lunastanut paikkamme myös Timman käyttäjien keskuudessa upeilla arvosteluilla - asiakasvirtaa siis on.

Tällä hetkellä tiimimme koostuu viidestä vankalla kokemuksella varustetusta yrittäjästä. Palveluista meiltä löytyy parturi-kampaamon lisäksi ripsi- ja kulmapalvelut sekä sokeroinnit ja jalkahoidot.

Tarjoamme modernit työskentelytilat, lämminhenkisen ja nuorekkaan työtiimin tuen sekä yrittäjän vapautta. Meillä saat suunnitella oman työviikkosi itsellesi mieluisaksi ja valita omat palvelusi sekä olla vastuussa omista työvälineistä ja -aineista. Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Meillä voit kulkea myös autolla, sillä sinulla on mahdollisuus vuokrata edullinen parkkipaikka aivan liikkeen edestä!

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus alalta, olet luotettava ja osaat ottaa vastuun yrittäjän vapauksista ja velvoitteista. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa. Etsimme pitkäaikaista työystävää, jonka kanssa jakaa mukava arki työpaikalla.

Tuolivuokramme on huokea ja halutessasi meillä on mahdollisuus myös sopimusyrittäjyyteen.

Laita rohkeasti viestiä ja tule tutustumaan meihin!

Lisää meistä löydät osoitteesta www.cyou.fi tai Instagramista @cyoustudiotampere
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:cyouhenna@gmail.com