Kokki, ROVALAN SETLEMENTTI RY.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi taitavaa ja arvostettua Rovalan Setlementti ry:n henkilöstöä. Haemme työyhteisöömme Jokkakallion Asumispalvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen kokkia.
Jos haluat lisää haasteita työhösi toimit myös ruokapalveluvastaavan lomien sijaisena. Sovit täydellisesti joukkoomme, jos pidät tärkeänä hyvän ja maukkaan ruoan valmistamista ikäihmisten ruokatottumusten- ja toiveiden mukaan sekä haluat palvella ikääntyneitä asiakkaita. Meillä luovuutta arvostetaan ja saat tehdä monipuolisia tehtäviä. Toivomme työkaveriksi keittiölle ahkeraa, vastuuntuntoista, oppimishaluista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja positiivista persoonaa.
Voit olla uusimmat tiedot ja taidot omaava, alan konkari tai valmistuva kokki. Tuemme osaamisesi kehittymistä. Meillä et ole työtehtävissäsi yksin. Keittiöllä työskentelee kokkeja, ravitsemistyöntekijä ja astiahuoltaja. Yhteistyötä tehdään hoitohenkilökunnan kanssa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin. Työkielenä käytetään Suomen kieltä. Jos kiinnostuit, ole reippaasti yhteydessä niin kerromme lisää toiminnastamme.
Palkka yksityisen sosiaalialan TES mukaan. Henkilökuntaetuna laaja työterveyshuolto, E-Passi ja työsuhdepyöräetu.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimi täytetään 6 kk:n koeajalla.
Hakemukset sekä CV tulee toimittaa viimeistään 4.10.2024 klo 12:00 mennessä sähköpostilla arja.vakkuri@rovala.fi
Lisätiedot : Arja Vakkuri 040 1925473 ke 18.9.2024 alkaen, arkisin klo 14-16
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:arja.vakkuri@rovala.fi