Maanrakennustyöntekijä, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 28.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme työntekijää maanrakennustöihin Tampereelle!

Työn kuvaus

Tässä työssä tehtävänä on kaivinkoneen perämiehen työt monenlaisilla ympäristörakentamisen työmailla. Käytännössä tulet työskentelemään esimerkiksi katusaneerausten, puisto-alueiden rakentamisen, rantarakentamisen ja isojen rakennustyömaiden parissa. Kohteet sijaitsevat pääosin Tampereen ja lähikuntien keskusta-alueilla. Työajat sijoittuvat arkipäiviin. Työtä on tarjolla lokakuun loppuun/marraskuun alkuun ja työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme

Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta maanrakennuksen ja perämiehen töistä ja laserin käytöstä. Lisäksi työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme

Liikunnallisen työn maanrakennusalalla, jossa saa nauttia ulkoilmasta. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Hyytinen, p. 040 196 8986, aleksi.hyytinen@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22281719