Käynnissäpitäjä/Kunnossapitoasentaja, Fortum Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme käynnissäpitäjää tai kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vesivoimalaitoksillemme Vuoksen alueelle, Imatran toimipisteeseen. Avoimia paikkoja on yksi ja hakijoista valitaan parhaiten soveltuva yhteen alla olevista työtehtävistä.

1. Käynnissäpitäjä
Käynnissäpitäjän tehtävässä varmistat vesivoimalaitoksien korkean käytettävyyden suunnitelmallisen huoltotoiminnan avulla. Huolto- ja paikalliskäyttötehtäviä on laitosten järjestelmien kaikkiin laitteisiin liittyen (sähkö-/automaatio- ja konetekniikka). Käytännössä teet laitosten paikalliskäyttöä; ohjauksia, kytkentöjä sekä häiriöselvitystä ja ylläpitoa eli käyttökuntoisuuden tarkkailua, määrävälitarkastuksia sekä ennakkohuoltoa. Sinut perehdytetään kaikkiin em. asennuksiin ja toimintoihin kunnolla. Tehtäviin kuuluu perehdytysjakson jälkeen varallaoloa normaalin työajan ulkopuolella.

2. Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)
Kunnossapitoasentajan (sähkö/automaatio) tehtävässä kuulut ryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten ja sen apurakennuksien sähkö- ja automaatiolaitteiden vikakorjausta, huoltoa ja paikalliskäyttöä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosprojektien sähkö- ja automaatio-osuuden laiteasennuksiin ja käyttöönottoihin. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen laitoksen tarkkailukierroksiin ja ennakkohuoltoihin, sekä perehdytyksien jälkeen varallaoloon osallistuminen.

3. Kunnossapitoasentaja (mekaaninen/kone)
Kunnossapitoasentajan (mekaaninen/kone) tehtävässä kuulut ryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosprojektien mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin. Kohteissa toimitaan yleensä yhdessä työparin kanssa.

Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa joukossamme suurten vesivoimalaitostemme kunnossapidossa. Vesivoiman merkitys Suomen energiatuotannossa kasvaa, ja haluamme panostaa myös entistä enemmän laitoksilla työskentelevään henkilöstöön. Meille on jatkossa strategisesti tärkeää, että vesivoimamme käyttö ja kunnossapito hoidetaan oman henkilöstömme voimin, ja siksi olemme päättäneet jatkossa itse vastata vesivoimalaitoksiemme ja patojemme paikallisesta käytöstä ja kunnossapidosta. Voimme nyt entisestään kehittää turvallisuuskulttuuriamme sekä kasvattaa henkilöstömme sitoutumista voimaloidemme suorituskyvyn ylläpitämiseksi korkealla tasolla.

Odotamme sinulta
Tehtävässäsi menestyäksesi toivomme sinulta:

Käynnissäpitäjä

- Useamman vuoden työkokemusta teollisuuden sähkö-/automaatioasentajana
- Vähintään sähkö-/automaatioalan ammattitutkintoa
- Tietoteknistä taitoa kunnossapito- ja valvomojärjestelmän käyttöön
- Ongelmanratkaisu ja päätöksentekokykyä
- Itseohjautuvuutta ja kykyä työskennellä yksin
- Mahdollisuutta työskennellä normaalin työajan ulkopuolella varallaolossa
- Turvallisuusmyönteistä ja oma-aloitteista työotetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti

Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)

- Useamman vuoden työkokemusta teollisuuden sähkö-/automaatioasentajana
- Vähintään sähkö-/automaatioalan ammattitutkintoa
- Tietoteknistä taitoa kunnossapito- ja valvomojärjestelmän käyttöönturvallisuusmyönteistä ja oma-aloitteista työotetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti

Kunnossapitoasentaja (mekaaninen/kone)

- Useamman vuoden työkokemusta teollisuuden kone-/laiteasentajana.
- Vähintään mekaanisen työn ammattitutkintoa
- Koneistus- tai hitsaustaitoa
- Turvallisuusmyönteistä ja oma-aloitteista työotetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti

Tarjoamme sinulle
Me Fortumilla uskomme parempaan tulevaisuuteen ja haluamme olla mukana sen muovaamisessa. Meiltä löydät turvallisen työympäristön, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään osana asiantuntevaa yhteisöämme. Olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut. Lue lisää eduistamme, sekä työskentelystä Fortumilla täältä: Työskentely Fortumilla.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 1.10.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Imatran käyttö ja kunnossapidon päällikkö Paavo Töytäri, +358 40 182 3758 tai paavo.toytari@fortum.com. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme kiinnostavien hakijoiden haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Me olemme Fortum
Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.fortum.com/Fortum/job/Imatra-K%C3%A4ynniss%C3%A4pit%C3%A4j%C3%A4Kunnossapitoasentaja/991355155/