Rehtori, Lohjan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kehittämismyönteistä ja resilienttiä rehtoria Metsolan kouluun määräaikaiseen viransijaisuuteen 31.7.2025 saakka.

Metsolan koulu (luokat 1-6) sijaitsee Lohjan Metsolassa parin kilometrin päässä Lohjan keskustasta harjun toisella puolella. Koulussa on noin 250 oppilasta ja lähes 20 opettajaa. Metsolan koulussa toimii lisäksi yksi alueellinen erityisopetuksen pienryhmä.

Metsolan koulu kuuluu Laurentius-alueeseen, joka yltää Siuntion rajalta Sammattiin saakka ja jonka pääkouluna toimii Laurentius-koulu Lohjan keskustassa.

Metsolan koulun kanssa vahvassa yhteistyössä toimii Ojaniitun koulu, joka on suunnilleen samankokoinen alakoulu kahden kilometrin päässä samalla alueella.

Edellytämme valittavalta rehtorilta hyviä yhteistyötaitoja ja esimiestyön osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta niin hallinnosta, yhteisöllisen opiskeluhuollon johtamisesta kuin erilaisista hallinnon ohjelmista.

Toivomme hakijoita, jotka näkevät uusia mahdollisuuksia ja ovat innostuneita koulun, opetuksen ja henkilöstön kehittämisestä niin koulu-, alue- kuin kaupungin tasollakin myös moniammatillisessa työssä.

Olemme kiinnostuneita hakijoista, joilla on monipuolista kokemusta oppivan organisaation kehittämisestä ja ratkaisukeskeisestä toiminnasta. Arvostamme kokemusta oppimisen tuen järjestämisen johtamisesta.

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa. Rehtorimme toimivat myös omana kollegionaan, josta on aina saatavilla tukea ja sparrausta omaan työhön.

Rehtorin viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Peruspalkka on 3962,63 €/kk, määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
perusopetusjohtaja Liisa Saarniniemi
044 374 3740, liisa.saarniniemi@lohja.fi

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-09-240-24/fi_FI