Tiimiesimies, Patentti- ja rekisterihallitus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PRH:n Yritykset ja yhteisöt -tulosalue palvelee monipuolisesti elinkeinoelämää sekä yhdistyksiä ja säätiöitä. Keskeisiä tehtäviä ovat kauppa-, yhdistys- ja säätiörekisterin pitäminen ja niihin liittyvät tietopalvelut.

Haemme Yritykset ja yhteisöt -tulosalueen tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä vastaavaan Tukiyksikköön tiimiesimiestä vakinaiseen virkaan 1.7.2025 alkaen. Tehtävän aloituksen aientamisesta voidaan sopia määräaikaisella järjestelyllä.

Tiimiesimies johtaa Tukiyksikön noin kymmenen henkilön sovellustiimiä, joka vastaa PRH:n vastuulla olevien yhteisörekisterien rekisterijärjestelmistä, tilintarkastusvalvonnan järjestelmistä ja yhdistysrekisterin sähköisestä asiointipalvelusta.

Tiimiesimiehenä suunnittelet ja johdat tiimisi toimintaa, asetat tavoitteet sekä seuraat ja raportoit niiden toteutumista. Toimit tiimisi henkilöstöhallinnollisena esimiehenä ja vastaat tiimisi resursoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Ohjaat ja valvot tiimisi tietojärjestelmien ylläpitoa ja kehittämisen palvelutuotantoa. Ohjaat IT-palvelutoimittajia sekä budjetoit, ennustat ja seuraat ulkoisia kuluja. Ohjaat tiimisi vastuulla olevien järjestelmien asiantuntijoita ja vastaat niiden osalta tulosalueen substanssiyksiköiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Osallistut hankintoihin ja kilpailutuksiin sekä toimit tietojärjestelmien kehitysprojektien ohjausryhmän jäsenenä. Kehität ryhmäsi toimintaa ja osallistut koko yksikön toiminnan kehittämiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7260/fi_FI